24 mrt. 2012

Catrice - Birdy reloaded #700


Toen ik laatst de Kruidvat in liep en mijn vriendin zei: 2 lakjes van Catrice voor 4 euro, stormde ik op het Catrice deel af en greep naar het eerste beste gele lakje. 
Ik zocht al een tijdje naar een nieuwe geel.
Ik ben de laatste tijd he-le-maal weg van geel. Als ik iets simpels wit met zwart aan heb draag ik altijd gele accessoires. Ik heb al eerder een post gemaakt over mijn gele nagellak van Claire's, waar ik eigenlijk niet zo tevreden over was. En hij is bijna op...
Toen zag ik deze mooie gele! :D

Het lakje heet Birdy reloaded. Ik zie vaak op andere blogs dat ze ook een geel lakje hebben van Catrice, maar die hebben dan weer een andere naam, zoals Bye bye birdy of Don't feed the birds. 
Ik vind Birdy reloaded in ieder geval heelfijn. Zoals jullie zien ben ik ook begonnen aan een nagelwiel. Dit vind ik veel handiger, want ik heb zelf korte nagels, en ik vind het moeilijk om ze te laten groeien. Als er eenmaal een haakje aan mijn nagel zit trek ik die er meteen af, echt stom. -.-
Ik heb het nagelwiel van de vriendin van mijn vader gekregen, die is haar eigen nagelstudio/pedicuresalon zoiets begonnen. Ja ik weet niet eens hoe je dat noemt. Daar zal ik ook nog wel een keer een post over schrijven. 


Op het potje staat: Apply 2x en dat klopt inderdaad. Hij dekt niet zo mooi in 1 keer. Maar dat is bij bijna alle lakjes. 


Next post: Catrice - ACid/DC #810


xMaarit.

1 opmerking: